UA-49499200-1

Με επιτυχία η εκδήλωση «Προληπτικής Ιατρικής» στη Μάνη

4.7.2016_Με επιτυχία η εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη

Σε μια εποχή που λιγότερες επενδύσεις γίνονται σε πεποιθήσεις και περισσότερες σε αναγκαίους συμβιβασμούς, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, διοργάνωσε και φιλοξένησε την έκτη κατά σειρά Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και όχι μόνο.

«Παραμένοντας σταθεροί, όχι στη βεβαιότητα της νομοτέλειας, αλλά της ανάγκης, εξαρχής θελήσαμε να χαράξουμε το ανέλπιστο σ’ αυτή τη σαγηνευτική γωνιά της γηραιάς ηπείρου», τονίζει σε ανακοινωσή του ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Dr Ανάργυρος Μαριόλης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Από τον ακριτικό βράχο της Μάνης εκπέμπουμε σήμα αισιοδοξίας, προσφοράς, αυταπάρνησης».

4.7.2016_Με επιτυχία η εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη_1

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, ειδικευμένοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Μαστού, Γυναικολογία, Γαστρεντερολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Ουρολογία, Παιδιατρική, Ορθοπαιδική, Πνευμονολογία, Αγγειοχειρουργική, Ογκολογία, Αλλεργιολογία, Παθολογία, Γενική Ιατρική, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη από τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λακωνίας.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 916 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση, προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

4.7.2016_Με επιτυχία η εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη_2 4.7.2016_Με επιτυχία η εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη_3

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται σε όλους τους καταξιωμένους ιατρούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μία ακόμη φορά, αποδεικνύοντας το υψηλό τους φρόνημα στην υπηρεσία για το συνάνθρωπο, αλλά και τον ένθερμο ζήλο για ανιδιοτελή προσφορά στους πολίτες – ασθενείς στη Μάνη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, για την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε προσπάθειά μας.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76