UA-49499200-1

Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων «Η Αγία Παρασκευή»

12.1.2016_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως ατόμων με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένων «Η Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2016, εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος.

Το Ίδρυμα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους φίλους του, κληρικούς και λαϊκούς που καθ’ όλη την διάρκεια του προηγουμένου έτους το ενίσχυσαν υλικά και ηθικά.

12.1.2016_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_2

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και μίλησε για την ελπίδα, η οποία δεν πρέπει να σβήσει από τις καρδιές των Χριστιανών, στις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας.

12.1.2016_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_1

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, έλαβε το λόγο και μίλησε προς τους παρευρισκομένους, εκφράζοντας τις ευγνώμονες ευχαριστίες του για την παρουσία και τη φιλάνθρωπη διάθεσή τους.

12.1.2016_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_4

Πριν ευλογήσει και κόψει την πίτα του Ιδρύματος, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε  στην προσφορά της Φιλαρμονικής του Δήμου στην πόλη των Μολάων και την ευρύτερη περιοχή και πρόσφερε αναμνηστικό δίπλωμα στον μαέστρο της, Αρχιμουσικό κ. Κωνσταντίνο Κεκέρη.

12.1.2016_Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων Η Αγία Παρασκευή_3

Την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο Βουλευτής και τ. Υφυπουργός  κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πολλοί κληρικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος συμπολιτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στο διευθυντή του Ιδρύματος πατέρα Παναγιώτη Λεγάκη, όσο και στους εργαζόμενους, που με την σκληρή δουλειά τους και τον σεβασμό και την αγάπη που επιδεικνύουν στους τροφίμους, συμβάλλουν όλοι μαζί στην άριστη λειτουργία του.

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76