UA-49499200-1

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον νέο «φύλακα-άγγελό» της

23.5.2014_Μαρκ-Αντρέ Τερ ΣτέγκενΤο διάδοχο του Βίκτορ Βαλντές κάτω από τα δοκάρια της, τον 22χρονο Γερμανό Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, παρουσίασε σήμερα η Μπαρτσελόνα .

Ο Τερ Στέγκεν υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την ισπανική ομάδα, η οποία σύμφωνα με τις αναφορές του Τύπου εκταμίευσε 12 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτό το σύλλογο και απόλυτα ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η “Μπάρτσα” είναι μία καταπληκτική ομάδα και δεν υπήρχε ποτέ άλλη επιλογή για μένα» ήταν η πρώτη δήλωση του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα και παλαίμαχος τερματοφύλακάς της, Άντονι Θουμπιθαρέτα, δήλωσε για τον Τερ Στέγκεν ότι «είναι ένας γρήγορος κι ευέλικτος τερματοφύλακας, το ίδιο καλός στον αέρα όσο και στο έδαφος. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος πως η παρουσία του εδώ θα είναι πετυχημένη».

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76