UA-49499200-1

Ευρωλίγκα: Ρεάλ και Μακάμπι διεκδικούν το τρόπαιο

18.5.2014_Ευρωλίγκα Ρεάλ και Μακάμπι διεκδικούν το τρόπαιοΗ ώρα για τη στέψη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης πλησιάζει. Απόψε στις 9, Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Φαβορί υπάρχει και, μάλιστα, μεγάλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να σηκώσει το 9ο τρόπαιο στην ιστορία της, καθώς στον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα έστειλε το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση με το εμφατικό 100-62!

Από την πλευρά της η Μακάμπι, με 5 κατακτήσεις τροπαίων, φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη, όπως και στον πρώτο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μπλατ απέδειξε ότι δεν τα παρατάει με τίποτα και με όπλο την ομοιογένεια που έχει θα επιδιώξει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι δύο φιναλίστ και θα παραταχθούν με όλα τους τα «όπλα». Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Νίκολα Μίροτιτς είναι η «τριάδα-φωτιά» των «μερένγκες», ικανή να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη οι Ισραηλινοί θα στηριχθούν στην ομαδικότητα και στο πάθος που τους διακατέχει, ενώ ελπίζουν ότι και σ’ αυτό το ματς ο Ντέβιντ Μπλούμενταλ (Μπλου) θα βλέπει το καλάθι σα…βαρέλι.

Στις 18:00 θα προηγηθεί ο «μικρός τελικός» της διοργάνωσης ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη Μπαρτσελόνα. Οι Ρώσοι θα παίξουν χωρίς το Τζόνσον, ο οποίος στο παιχνίδι με τη Μακάμπι υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων και χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76