UA-49499200-1

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα στην Κορινθία

11.2.2015_Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα της Λακωνίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και έξι (6) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε καταστήματα, στην Κόρινθο Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη χθες (15.1.2016) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, γιατί δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο.

Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και απείθεια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, από την 29.12.2015 έως την 12.1.2016, στην Κόρινθο Κορινθίας, είχε διαπράξει, δέκα (10) διαρρήξεις- κλοπές και έξι (6) απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει συνολικά, χρήματα και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, η αξία των οποίων ανέρχεται στα -1.505- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 29χρονος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76