UA-49499200-1

Επιμελητήριο Λακωνίας: Ενημέρωση για τις απάτες των Επαγγελματιών

Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, διοργανώνει ημερίδα, με θέμα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών» την Τετάρτη 29/6/2022 και ώρα 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ξανθάκη 3, Γύθειο (ισόγειο).

Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Στόχος, είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών μας σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πώς μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Λακωνίας, ενώ ομιλητής θα είναι ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, Αστυνόμος Β’ κ. Λυμπέρης Παναγιώτης.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω livestreaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook και από όσες ιστοσελίδες επιθυμούν να τη μεταδώσουν.

Πηγή: Επιμελητήριο Λακωνίας

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76