UA-49499200-1

Αγγλία: Στη Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς

23.8.2014_Αγγλία στη Γουέστ Μπρομ ο ΣαμαράςΣτην Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα στη Γουέστ Μπρομ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Σαμαράς, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Έλληνας επιθετικός βρισκόταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση και τελικά αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, ενώ επέλεξε να φοράει την φανέλα με το νούμερο 30.

Ο 29χρονος άσος επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στο πρωτάθλημα του Νησιού, καθώς τη διετία 2006-2008 είχε αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σ’ίτι. Το συμβόλαιό του είναι διετούς διάρκειας και στο διάστημα αυτό θα βάλει στην τσέπη του περίπου 3 εκ. ευρώ.

Ο Σαμαράς αποτελεί το ένατο απόκτημα των «baggies» στην τρέχουσα περίοδο, με τη μεταγραφή του να ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό τον προπονητή της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Ιρβάιν: «Πήραμε έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε στην ομάδα μας. Έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, σε Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Μουντιάλ. Μας είπαν τα καλύτερα πολλοί άνθρωποι που τον γνωρίζουν πολύ καλά», τόνισε ο τεχνικός των «baggies» και πρόσθεσε:

«Θα παίξει σίγουρα στα περισσότερα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Σε πολλά κρίσιμα ματς με τη Σέλτικ έδειξε πως μπορεί να είναι αποτελεσματικός είτε όταν έχει πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια του, είτε όταν δε συμβαίνει αυτό».

Μετά από μία εξαετία στη Σέλτικ, με την φανέλα της οποίας σε 108 παιχνίδια ως βασικός και πέτυχε 53 γκολ, ο Σαμαράς θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Το ντεμπούτο του θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76