UA-49499200-1

Το ποπ κορν που έγινε ποπ σταρ

18.5.2015_Το ποπ κορν που έγινε ποπ σταρ

Το πρώτο διαδραστικό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά είναι online κι έχει τον τίτλο «Το ποπ κορν που έγινε ποπ σταρ».

Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν με τα κλασικά παραμύθια του μεγάλου και διεθνώς αναγνωρισμένου Έλληνα παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά και τώρα έφτασε η ώρα για να τα απολαύσει και η γενιά του internet και των ipad.

Το πρώτο διαδραστικό παραμύθι του ΕυγένιουTριβιζά είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας Ελλήνων καλλιτεχνών και Αμερικανών παραγωγών του Χόλιγουντ. H εταιρεία προγραμματίζει να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον και άλλα βιβλία του μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

To «Ποπ Κορν που έγινε Ποπ Σταρ» είναι η συναρπαστική ιστορία ενός μικρού ποπ κορν που ονειρεύεται να γίνει ποπ σταρ και είναι αποφασισμένο να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες για να πραγματοποιήσει το άπιαστο όνειρό του. Μια πρωτότυπη περιπέτεια γεμάτη χιούμορ, φαντασία και ανατροπές, με μαγευτική εικονογράφηση από τον βραβευμένο σκηνοθέτη και animator Παναγιώτη Ράππα.

Συνεχείς διαδραστικές εκπλήξεις σε κάθε σελίδα και ένα μοντέρνο τραγούδι, που δημιουργήθηκε απoκλειστικά για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας, θα κάνουν την ανάγνωση του διαδραστικού αυτού παραμυθιού σίγουρα μια απολαυστική εμπειρία, ενώ παράλληλα οι μικροί αναγνώστες θα μυηθούν στην αισθητικήτης Ποπ Αρτ.

Το πρώτο αυτό ηλεκτρονικό βιβλίo του Ευγένιου Τριβιζά κυκλοφορεί στα Ελληνικά, στα Αγγλικά και  στα Ισπανικά. Την αφήγηση υπογράφει η γνωστή ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου.

 

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

Check Also

Δύο βιβλία με άρωμα Κρήτης σε audiobooks του Ορέστη Μανούσου

Δύο νέα audiobooks  με άρωμα Κρήτης, έρχονται να προστεθούν στην ακουστική βιβλιοθήκη των Εκδόσεων Anubis …

G-EZ117CQG76