UA-49499200-1

Συνεχίζει τη λειτουργία του το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μονεμβασία


Αλώβητο φαίνεται να βγαίνει το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη Μονεμβασία, από τη γενικότερη τάση που επικρατεί στην ελληνική πραγματικότητα, για συγχώνευση και με αυτό τον τρόπο κατάργηση υποκαταστημάτων διαφόρων υπηρεσιών.

Υστερα από τις προσπάθειες παραγόντων, αλλά και έπειτα από τη γενναία παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού κ. Τζανέτου Φιλιππάκου, το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ  στη Μονεμβασία, όχι μόνο δεν θα σταματήσει την λειτουργία του, αλλά θα αναβαθμιστεί και θα ενισχυθεί με προσωπικό, καθόσον έγιναν πλήρως αποδεκτοί οι λόγοι και τα επιχειρήματα που επιτάσσουν τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Το monemvasianews.gr, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν  προς αυτή τη κατεύθυνση και ειδικότερα τον κ. Φιλιππάκο, μια και η λειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στη Μονεμβασία είναι συνυφασμένη με τη νεότερη ιστορία του τόπου, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εξυπηρετώντας μια μεγάλη περιοχή και παράλληλα, συνεισφέρει τα μέγιστα στη συνεχώς αυξανόμενη τουριστική ανάπτυξη της Μονεμβασίας.

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76