UA-49499200-1

Στο Βερολίνο η παγκόσμια πρωταθλήτρια

15.7.2014_Στο Βερολίνο η παγκόσμια πρωταθλήτριαΤο αεροπλάνο που μετέφερε από τη Βραζιλία στη Γερμανία την παγκόσμια πρωταθλήτρια προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 στο αεροδρόμιο του Βερολίνου Τέγκελ, όπου οι οπαδοί είχαν συρρεύσει κατά δεκάδες χιλιάδες για να χαιρετήσουν τα ινδάλματά τους.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια ταράτσα του αεροδρομίου και ήταν οι πρώτοι που επιβεβαίωσαν την άφιξη των πρωταθλητών κόσμου.

Ο πρώτος που βγήκε από την πόρτα του Boeing 747 της Lufthansa ήταν ο αρχηγός Φίλιπ Λαμ, με το βαρύτιμο τρόπαιο στα χέρια του.

Η Εθνική Γερμανίας θα μεταβεί στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, στο Βερολίνο, για τη φιέστα υποδοχής, όπου όπως υπολογίζεται πάνω από 500 χιλιάδες άνθρωποι θα αποθεώσουν την ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ.

Το επίσημο καλωσόρισμα της «μάντσαφτ» θα κάνει ο δήμαρχος της γερμανικής πρωτεύουσας, Κλάους Βοβεράιτ, και θα είναι η πρώτη φορά από την επανένωση της Γερμανίας, που η εθνική ομάδα θα γιορτάσει μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76