UA-49499200-1

Σημαντικές διακρίσεις για το Φ.Ε.Ο. Θήβας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton

19.3.2015_Σημαντικές διακρίσεις για το ΦΕΟ Θήβας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton

Στις 14 -15 Μαρτίου 2015, διεξήχθη  στον Πύργο Ηλείας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ( Badminton ),  για τις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 15 ετών (U-15)  και κάτω των 19 ετών (U-19). O Φίλαθλος επιμορφωτικός όμιλος (Φ.Ε.Ο.) Θήβας, συμμετείχε με τέσσερις αθλητές και δύο αθλήτριες, που είχαν  προκριθεί  από τα περιφερειακά  πρωταθλήματα .

Στην κατηγορία U-15 συμμετείχαν οι παρακάτω:

  • Δήμητρα Κρουστάλη, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο διπλό κορασίδων, με συμπαίκτρια την αθλήτρια της Αναγέννησης Ελίνα Μπάρτζου και τη δεύτερη θέση στο απλό κορασίδων, σε έναν συναρπαστικό τελικό 20-22 το πρώτο σετ και 19-21 το δευτερο,  με αντίπαλο την Ματίνα Σωτηρίου από τις Σέρρες .
  • Γιώργος Τσιώλης, που αν και ήταν από τους μικρούς στην κατηγορία του, κατέκτησε την τρίτη θέση στο διπλό παίδων, με συμπαίκτη τον Νικόλαο Καλαιτζόγλου του Α.Σ. Δούκα  και την 5η θέση στο απλό παίδων.
  • Παναγιώτης Βενιζέλος, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Γιώργο Κτενά που κατέλαβε την 2η θέση. Στο μικτό διπλό παίζοντας με την Παναγιώτα Μαχαίρα αποκλείστηκαν, μη καταφέρνοντας  να περάσουν στην οκτάδα.

Στην κατηγορία  U-19 συμμετείχαν οι παρακάτω :

  • Σπύρος Γαλανόπουλος, ο οποίος αποκλείστηκε από την δεκαεξάδα στο απλό νέων Ανδρών από τον αθλητή του Ρούπελ Σιδηροκάστρου Β.  Παρίση, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση  και στο διπλό με συμπαίκτη τον Χ. Παλαμίδα δεν κατάφεραν να περάσουν την οκτάδα.
  • Μάριος Μιχαήλ Μπουλίος,  ο οποίος έπαιξε στην  μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που ανήκει και κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση στο απλό, χάνοντας το μετάλλιο από τον  πρωταθλητή Ελλάδας Λ.  Κουβεριανό και στο μικτό διπλό με συμπαίκτρια την Βασιλική Βόγκλη,  αθλήτρια επίσης μικρότερης κατηγορίας, έμειναν στην ένατη θέση αφού αποκλείστηκαν από τους αθλητές της Θέρμης Θεσσαλονίκης Θ. Ρούγκλιο και  Μ. Ρούγκλιου, οι οποίοι κατέλαβαν την 3η θέση . Επίσης η Βασιλική Βόγκλη στο απλό νέων γυναικών κατέλαβε την 9η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες του Φ.Ε.Ο. Θήβας καθώς και στους προπονητές τους, Μπάμπη Ζαχόπουλο και Αρη Μπουλίο.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76