UA-49499200-1

Σε πεντάγλωσση ανθολογία «Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!» του Οδυσσέα Ελύτη

Η παρουσίαση του έργου θα γίνει στο Γαλλικό Ινστιτούτο με τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 19:00, το Institut Français de Grèce, το British Council, το Instituto Cervantes de Atenas, το Istituto Italiano di Cultura di Atene και οι εκδόσεις Ίκαρος, μας προσκαλούν στη παρουσίαση της έκδοσης «Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!» του Οδυσσέα Ελύτη από τις εκδόσεις Ίκαρος με τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού, που θα πραγματοποιηθεί στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Την έκδοση θα παρουσιάσει ο David Connolly. Θα μιλήσουν οι: Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Γιώργος Κουρουπός, Κατερίνα Καρύδη. Ποιήματα στις διαφορετικές γλώσσες θα διαβάσουν οι: David Connolly, Paola Maria Minucci, Béatrice Stellio Connolly, Νίνα Αγγελίδου. Μελοποιημένα ποιήματα του Ελύτη από τον Γιώργο Κουρουπό, που περιλαμβάνονται στην έκδοση, θα ερμηνεύσουν η σοπράνο Μάιρα Μηλιολιδάκη και ο πιανίστας Τίτος Γουβέλης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Eunic Athens Cluster.

Νυν η ταπείνωση των Θεών Νυν η σποδός του Ανθρώπου Νυν Νυν το μηδέν και Αιέν ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας!

Info
Η είσοδος ελεύθερη
Auditorium Γαλλικού Ινστιτούτου, Σίνα 31, Αθήνα.

 

Πηγή: clickatlife.gr

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76