UA-49499200-1

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα για τα δάνεια από το Επιμελητήριο Λακωνίας

26-11-2016_Πραγματοποιήθηκε-με-επιτυχία-ημερίδα-για-τα-δάνεια-από-το-Επιμελητήριο-Λακωνίας

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ο κύκλος συμβουλευτικής υποστήριξης για τα δάνεια, που παρείχε το Επιμελητήριο Λακωνίας στα μέλη του και όχι μόνο.

Η δράση ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου με ημερίδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, στα γραφεία της ΟΕΒΕ Λακωνίας, Λυκούργου 61,  από την  εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, συνεργάτες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) και του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κα Βασιλική Δερτιλή και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Παναρίτης στην εισαγωγική τους ομιλία, τόνισαν τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των μελών στις εκδηλώσεις ενημέρωσης και στήριξης που τους παρέχει το Επιμελητήριο και η ΚΕΕΕ, καθώς και της καθημερινής επαφής τους με την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, στην οποία αναρτώνται όλες οι δράσεις και ενέργειες που διοργανώνονται.

26-11-2016_Πραγματοποιήθηκε-με-επιτυχία-ημερίδα-για-τα-δάνεια-από-το-Επιμελητήριο-Λακωνίας_1

Οι συνεργάτες της V.P Negotiations ανέλυσαν την ισχύουσα νομοθεσία, τις αναμενόμενες τροποποιήσεις αυτής, καθώς και τις δυνατότητες διαπραγμάτευσης των δανειοληπτών με τις τράπεζες. Τονίστηκε η σπουδαιότητα της συνεργασίας του δανειολήπτη με την τράπεζα και της κατάθεσης προτάσεων και αντιπροτάσεων, έως την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η διευθέτηση-ρύθμιση και αναδιάρθρωση των τραπεζικών οφειλών, στη βάση της προστασίας και του απεγκλωβισμού τους από τα πιστωτικά ιδρύματα και η μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού, η προστασία της βιωσιμότητας και της λειτουργίας τους, καθώς επίσης και η εναρμόνισή τους με το χρηματοπιστωτικό σύστημα με ευνοϊκές συνθήκες και σε υγιές περιβάλλον.

Η δράση συνεχίστηκε την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο, με εξατομικευμένη συμβουλευτική προς τους δανειολήπτες με ραντεβού που έκλεισαν οι ίδιοι με τους συνεργάτες της V.P Negotiations εκ των προτέρων, αλλά και κατά τη διεξαγωγή της ημερίδας.

Η συνεργασία του Επιμελητηρίου Λακωνίας με την ΚΕΕΕ για την παροχή υπηρεσιών προς τους δανειολήπτες-μέλη συνεχίζεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα ενεργοποιηθεί σύντομα  στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.lcci.gr. Στην εφαρμογή αυτή, τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας θα μπορούν να ενημερώνονται για τη νομολογία περί τραπεζικών θεμάτων, για τον Κώδικα δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και για ενημερωτικά άρθρα σχετικά με το θέμα.

Θα ακολουθήσει σύντομα ανακοίνωση για την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76