UA-49499200-1

Παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Στέφανο από τον Σύλλογο «Πηγή»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πηγή» Αγίου Στεφάνου – Ξηφιά – Λιμνών, καλεί όλους την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στο καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι στην πλατεία του οικισμού Αγίου Στεφάνου.

«Ελάτε να ταξιδέψουμε με ένα όνομα συνυφασμένο με το νησιώτικο τραγούδι και μια μεγάλη καριέρα αφοσιωμένη ευλαβικά στην παραδοσιακή ελληνική μουσική την Στέλλα Κονιτοπούλου» τονίζεται σε σχετική  ανακοίνωση.

Στέλλα Κονιτοπούλου

Πολυπράγμων, αισιόδοξη, αυθεντική νησιώτισσα. Η Στέλλα Κονιτοπούλου που γεννήθηκε στον Κυνίδαρο της Νάξου (τον «Απίκραντο», όπως αποκαλούσαν παλιά οι ντόπιοι το χωρίο, επειδή δεν είχε πίκρες) έχει γνωρίσει πίκρες στη ζωή της, αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή της, από όπου ο κόσμος φαντάζει ομορφότερος από ποτέ.

Η επίγονος ενός σογιού με βαρύ μελωδικό όνομα, η κόρη της σπουδαίας Αγγελικής Κονιτοπούλου, κατοικεί από τα έξι της χρόνια στην Αθήνα και συνεχίζει να πραγματοποιεί τα όνειρά της: όλα είναι γραμμένα με νότες σε πεντάγραμμο.

Ως μαθήτρια, γράφτηκε στο Εθνικό Ωδείο και ακολουθούσε τους Κονιτοπουλαίους στις εμφανίσεις τους, ενώ από νωρίς ξεκίνησαν οι δυνατές συνεργασίες που συνεχίζονται μέχρι σήμερα: Αριστείδης Σούκας, Τασία Βέρα, Γιάννης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μαρκόπουλος,  Θανάσης Πολυκανδριώτης, Σταμάτης Χατζόπουλος, Γιάννης Πάριος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Ελένη Γιανατσούλια είναι μόνο μερικοί από τους ανθρώπους που ταξίδεψαν μουσικά μαζί της.

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76