UA-49499200-1

Ο Δήμος Μονεμβασίας στην Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο

11.2.2015_Ο Δήμος Μονεμβασίας στην Τουριστική Έκθεση ITB στο Βερολίνο

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια τουριστική έκθεση ITB Berlin 2015, θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο Δήμος Μονεμβασίας, στα πλαίσια της υλοποίησης του ετήσιου τουριστικού προγράμματός του.

Πρόκειται για μια έκθεση με 174.000 επισκέπτες και 11.000 εκθέτες από 189 χώρες, που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

«Εμπειρία και Εμπειρογνώμονες» είναι ο πυρήνας της  έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4–8 Μαρτίου 2015. Ο κορυφαίος Travel Trade Show υπόσχεται σε κάθε συμμετέχοντα μία πολύτιμη εμπειρία και συναντήσεις με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, καθώς και την πολύτιμη γνώση από πρώτο χέρι μέσα από την προσωπική αλληλεπίδραση με τους διεθνείς επαγγελματίες.

Ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της  Περιφέρειας Πελοποννήσου, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη την άριστη συνεργασία των δυο φορέων στο θέμα την τουριστικής ανάπτυξης της Λακωνίας, αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Μονεμβασίας, να έρθει σε επαφή με μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού από Ευρώπη, Ασία, Αμερική, ώστε να προβάλει το Δήμο στο σύνολό του.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76