UA-49499200-1

Ο Γιάννης Παναρίτης επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Ο συνδυασμός «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση», με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Παναρίτη, νυν Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, διεκδικεί την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στις επερχόμενες εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 1,2 και 3  Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Αποτελείται από επιχειρηματίες απο όλους τους κλάδους της τοπικής οικονομίας, με πείρα στα επιχειρηματικά δρώμενα.  Πολλοί από αυτούς διατέλεσαν ήδη μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και έχοντας έτσι γνώση των επιμελητηριακών θεμάτων, συμπεριέλαβαν στο συνδυασμό και νέους ανθρώπους με γνώσεις, όνειρα και διάθεση για προσφορά στα κοινά.

«Σκοπός και στόχος όλων είναι η ανάδειξη του Επιμελητηρίου Λακωνίας σε σπίτι του Λάκωνα Επιχειρηματία και του λακωνικού επιχειρείν», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, ενώ παράλληλα επισημαίνεται η ανάγκη δημιουργίας μια συμπαγής και δημιουργικής ομάδας, η οποία θα εργάζεται με σεβασμό στα ιδιαίτερα θέματα που αντιμετωπίζει ο κάθε κλάδος.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν:

  • Την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από την ώρα 09:00 έως και την 19:00 στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στη Σπάρτη (επί της οδού Λυκούργου  αρ.61)
  • Το Σάββατο 02 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στους Μολάους του Δήμου Μονεμβασίας
  • Την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου του έτους 2017 και από ώρα 09:00 έως και την 19:00 στο Γύθειο του Δήμου Ανατολικής Μάνης και ειδικότερα στο ισόγειο των Γραφείων του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση του Υποψηφίου Προέδρου Γιάννη Παναρίτη

«Ο συνδυασμός μας «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» διεκδικεί την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας στις επερχόμενες Επιμελητηριακές Εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 1,2 και 3  Δεκεμβρίου 2017, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Από τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού θεωρώ ότι  στόχος όλων μας είναι η κινητοποίηση και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιχειρηματιών και επαγγελματιών στη διαδικασία των εκλογών του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, με ενθουσιασμό, σταθεροί στις ιδέες μας για ένα ανανεωμένο, δυναμικό και πρωτοπόρο Επιμελητήριο, δίπλα στο Λάκωνα επαγγελματία και  επιχειρηματία.

Η ομάδα μας έχει όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης πορείας αφού με τη δική σας στήριξη  και συνεργασία, την εμπειρία των παλαιότερων και τη δυναμική των νεότερων μπορεί να ανοίξει δρόμους και ορίζοντες και να χτίσει μακριά και έξω από κομματικές μικροπολιτικές διαφόρων αποχρώσεων.

Καλούμε, όλους τους συναδέλφους, κάθε επιχειρηματικής και επαγγελματικής δραστηριότητας, από όλο το νομό, να συμμετάσχουν στη διαδικασία των εκλογών.

 Όλοι μαζί να κάνουμε τα βήματα και τις δράσεις για το καλό των επιχειρήσεών μας και της κοινωνίας μέσα από ένα ανοιχτό, δυναμικό, ενωτικό και ανανεωμένο Επιμελητήριο.»

Ο συνδυασμός «Λακωνική Ανανεωτική Κίνηση» αποτελείται από τους εξής υποψηφίους:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ

  1. ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  2. ΓΕΩΡΓΑΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  3. ΓΕΩΡΓΑΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  4. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  5. ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
  6. ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  7. ΠΛΟΥΜΙΤΣΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  8. ΤΣΑΧΑΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ
  9. ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ

  1. ΜΠΛΕΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  2. ΒΛΑΧΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  3. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
  4. ΘΩΜΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  5. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  6. ΜΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  7. ΜΗΝΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
  8. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
  2. ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗ
  3. ΚΑΡΥΤΣΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  4. ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ
  5. ΚΡΙΜΗΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  6. ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  7. ΡΟΪΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  8. ΣΙΔΕΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  9. ΨΥΧΟΠΑΙΔΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76