UA-49499200-1

Ξεκίνησε για τους αγρότες η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης έτους 2017

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας Α.Ε. (Ε.Α.Σ.Λ.)  ενημερώνει τους παραγωγούς του Νομού Λακωνίας και της νήσου Κυθήρων, ότι η υποβολή των Αιτήσεων Ενισχύσεων έτους 2017, έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται στα παρακάτω σημεία:

– Στα γραφεία της Ε.Α.Σ.Λ. στη Σπάρτη (Λεωνιδίου 113).
– Στα Υποκαταστήματα της Ε.Α.Σ.Λ. στο Γύθειο, Σκάλα και Μολάους.
– Στο γραφείο της Ε.Α.Σ.Λ. στη Νεάπολη.
– Στο λογιστικό γραφείου του κ. Δημήτρη Πούλου στους Μολάους.
– Στο λογιστικό γραφείος της κας Παναγιώτας Μάρκου στη Μονεμβασία.
– Στο ελαιοτριβείο του κ. Σαραντή στο Γεράκι.
– Στους εξουσιοδοτημένους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης 2017 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυστηρά έως τη Δευτέρα 15 Μαϊου 2017.

Ώρες προσέλευσης γραφείων Ε.Α.Σ.Λ.:
– Καθημερινά από 7:30 π.μ. έως 18:00 μ.μ. με εξαίρεση τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, από 7:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
– Σάββατο από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Ώρες προσέλευσης Υποκαταστημάτων Ε.Α.Σ.Λ.:
– Καθημερινά από 7:30 π.μ. έως 14:45 μ.μ. με εξαίρεση τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017, από 7:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
– Σάββατο από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Οι εξουσιοδοτημένοι Συνεταιρισμοί για την υποβολή των αιτήσεων είναι:
Αγγελώνας, Αγίου Δημητρίου Ζάρακος, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Ιωάννη Μονεμβασίας, Ανωγείων, Απιδιάς, Βλαχιώτη, Βαρδόνιας, Βρονταμά, Γερακίου, Γκοριτσάς, Γουβών, Γοράνων, Δαφνίου, Καλυβίων, Σοχάς, Κροκεών, Μεταμόρφωσης, Μολάων-Πακίων, Ξηροκαμπίου, Παλαιοπαναγιάς, Πετρίνας, Ποταμού Κυθήρων, Στεφανιάς, Συκιάς, «Ασπές», «Λακωνία» και «Εσπερίδες».

Επιπλέον:
-Οι παραγωγοί που έχουν δηλώσει ως έδρα εκμετάλλευσης τη Δημοτική Κοινότητα Αρεόπολης ή τις Τοπικές Κοινότητες Αλίκων, Άνω Μπουλαρίων, Βάθειας, Βαχού, Γέρμας, Γερολιμένα, Δρυάλου, Δρυμού, Έξω Νυμφίου, Καρέα, Κελεφά, Κοίτας, Κοκκάλας, Κότρωνα, Κούνου, Κρυονερίου, Λάγιας, Μίνας, Νέου Οιτύλου, Οιτύλου, Πύργου Δυρού, Πύρριχου και Τσικαλίων, θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο συνεργείο της Ε.Α.Σ.Λ., που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 έως και το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, σε αίθουσα του Διοικητηρίου Αρεόπολης.
– Οι παραγωγοί των Τοπικών Κοινοτήτων Αλευρούς, Αγίου Κωνσταντίνου, Αγόριανης, Γεωργιτσίου, Καστορείου, Πελλάνας, Περιβολίων και Λογγανίκου, θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο συνεργείο της Ε.Α.Σ.Λ., που θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 έως και το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, σε αίθουσα του Δήμου Σπάρτης στο Καστόρι.
– Οι παραγωγοί που έχουν ως έδρα εκμετάλλευσης το Δήμο Ελαφονήσου και τις Τοπικές Κοινότητες Αγίων Αποστόλων, Αγίου Γεωργίου, Αγίου Νικολάου, Άνω Καστανέας, Βελανιδίων, Ελίκας, Κάμπου, Λαχίου, Νεάπολης, Μεσοχωρίου, Παντανάσσας και Φαρακλού, εξηπηρετούνται από το γραφείο της Ε.Α.Σ.Λ. στη Νεάπολη έως και την καταληκτική ημερομηνία.
– Οι παραγωγοί με έδρα εκμετάλλευσης την Τοπική Κοινότητα Ασωπού, υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σε συνεργείο της Ε.Α.Σ.Λ. που θα βρίσκεται σε αίθουσα πλησίον του ΚΕΠ Ασωπού.
– Οι παραγωγοί με έδρα εκμετάλλευσης την Τοπική Κοινότητα Παπαδιανίκων, υποβάλλουν τις αιτήσεις τους σε συνεργείο της Ε.Α.Σ.Λ. που θα βρίσκεται στο χώρο του συναιτερισμού Παπαδιανίκων.
– Οι παραγωγοί των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Νικολάου Μελιτίνης, Αρχοντικού, Καστάνιας, Κόκκινων Λουριών, Μέλισσας, Μελιτίνης, Παλαιόβρυσης, Προσηλίου και Σελέγουδίου, υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 έως και το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, σε αίθουσα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στον Άγιο Νικόλαο Μελιτίνης.

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76