UA-49499200-1

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας θα κηδευτεί ο Γ. Χαραλαμπόπουλος

16.10.2014_Έφυγε από την ζωή ο Γιάννης ΧαραλαμπόπουλοςΜε τιμές εν ενεργεία υπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνοδεύσουν οι ένοπλες δυνάμεις τον Γιάννη Χαραλαμπόπουλο στην τελευταία του κατοικία, την προσεχή Τρίτη, με απόφαση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Αβραμόπουλος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο εκλιπών Γιάννης Χαραλαμπόπουλος υπήρξε «έντιμος και ακέραιος στρατιωτικός, αγωνιστής και πολιτικός, ένας ακούραστος στρατιώτης σε όποια θέση κι αν κλήθηκε να υπηρετήσει την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Με φιλότιμο, υποδειγματικό ήθος και συνέπεια παρέμεινε πιστός σε αρχές και αξίες κατακτώντας μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση.

»Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας διακρίθηκε για την ευθικρισία, το δυναμισμό και την εργατικότητά του και αγαπήθηκε από τη μεγάλη οικογένεια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων».

Εκ μέρους της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του άλλοτε στενότερου συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου θα γίνει την προσεχή Τρίτη, στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Δυναμικό παρόν λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEXPO 2024

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου, αξιόλογες επιχειρήσεις της Λακωνίας, στη …

G-EZ117CQG76