UA-49499200-1

ΛΕΩΝΙΔΑΣ – BARCELONA: Κοινή προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα

15.6.2016_ΛΕΩΝΙΔΑΣ - BARCELONA_Κοινή προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα

Η έλευση ενός συλλόγου παγκόσμιας κλάσεως για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σπάρτη, προσέθεσε μια θετική νότα αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Η Σπάρτη αν και πόλη γεωγραφικά μικρή, απέδειξε πως είναι αντιστρόφως ανάλογα μεγάλη. Η παραδοχή των πάλαι ποτέ άσσων που μεσουράνησαν στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα, πως έμειναν εκστασιασμένοι από τον τόπο, το φως και τη θερμή φιλοξενία μας, δείχνουν το δρόμο για το μέλλον.

15.6.2016_ΛΕΩΝΙΔΑΣ - BARCELONA_Κοινή προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα_1

Ωστόσο, το επίτευγμα δεν αφορά μόνο το Σύλλογο «Λεωνίδα Σπάρτης», το Δήμο Σπάρτης-Αθλητικό Οργανισμό, το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου-Τμήμα Οργάνωσης Διαχείρισης Αθλητισμού και την ΕΠΣ Λακωνίας, αλλά όλους τους Σπαρτιάτες και όχι μόνο πολίτες, που στήριξαν εγκάρδια την προσπάθεια.

Μαζί με όλους αυτούς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, τεράστια συνεισφορά είχαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Λακωνίας, που ως χορηγοί επικοινωνίας, κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να απογειώσουν κυριολεκτικά την επικοινωνιακή του αποτελεσματικότητα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επρόκειτο για μια αρμονική και άρτια συνεργασία των μέσων που από κοινού, ένωσαν τις δυνάμεις τους και εκτόξευσαν το σημαντικό αυτό γεγονός, με μοναδικό ωφελημένο τον τόπο μας, τη Σπάρτη».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου «Λεωνίδας» και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Αλεξάκος, ευχαριστούν εγκάρδια όλους τους συντελεστές που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, η οποία όπως αναφέρουν «μόνο εύκολη δεν ήταν οργανωτικά και μας βοήθησαν, ώστε να πετύχουμε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, που τιμά τη Σπάρτη και όλους εμάς που την αγαπάμε και προσπαθούμε για κάτι καλύτερο».

15.6.2016_ΛΕΩΝΙΔΑΣ - BARCELONA_Κοινή προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα_3

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τη διοίκηση του ξενοδοχείου ΜΕΝΕΛΑΪΟΝ για την χορηγία φιλοξενίας προς την ομάδα της Barcelona, που χωρίς αυτήν, η φιλοξενία θα ήταν αδύνατη.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουν στους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα στην κυρία Χιώτη (Λακωνικός Τύπος και lakonikos.gr) στον κ. Κοστιάνη (apela.gr), στον κ. Παυλάκο (report24.gr), στον κ. Τσαρούχα (isports.gr), στον κ. Καρβουνιάτη (flynews.gr και Fly Radio 89.7), στον κ. Μπόνο (notospress.gr και Notos Radio 94.9), στον κ. Χονδρόπουλο (ΠΟΛΙΤΕΙΑ FM 90.7), στον κ. Κεχαγιά (e-sparti.gr), στον κ. Λαμπρόπουλο (Δημοτική Αγορά), στον κ. Βουνελάκη (staging.www.staging.monemvasianews.gr) και στον κ. Αστερή (ΟΡΤ TV).

15.6.2016_ΛΕΩΝΙΔΑΣ - BARCELONA_Κοινή προσπάθεια με θετικό αποτέλεσμα_2

Επίσης, θερμές ευχαριστίες για το καταπληκτικό αποτέλεσμα, απευθύνουν στους ανθρώπους της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης (ΛΕΦΩΣ), που με 5 φωτογράφους κάλυψαν λεπτομερέστατα το γεγονός. Σύντομα, σε συνεργασία ΛΕΦΩΣ-Λεωνίδα Σπάρτης θα εκδοθεί και συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα από την επίσκεψη της Barcelona στη Σπάρτη.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες δίνουν σε όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης (ΜΕΛΥΔΡΟΝ Γ. ΧΑΤΖΑΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ SECURITY, ΚΑΡΑΒΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΡΑΣΣΙΑΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΔΡΟΥΣΙΑΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ, ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΠΟΡ, ΝΟΗΣΙΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, RIKA TRAVEL, ΝΙΚΗΤΕΑΣ ΦΟΥΡΝΟΙ, ΜΙΝΙΣΤΡΥ, SPARTA ARENA Δ. ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ, ΔΙΠΟΡΤΟ ΚΑΦΕ, ΦΟΥΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΕΛΙ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ, MR. DONUT, SILK OIL ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΛΕΣΧΗ ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ, LIBRE CAFÉ, SPORTS BOOK, ΑΒΒΑΕΙΟ, ΒΙΒΗ ΤΟΜΠΡΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ).

 

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76