UA-49499200-1

Εφαρμογή Groups από το Facebook

25.11.2014_Εφαρμογή Groups από το FacebookΕφαρμογή Facebook Groups παρουσίασε το Facebook, η οποία, σύμφωνα με ανακοίνωση του «βασιλιά» της κοινωνικής δικτύωσης, βοηθά τους χρήστες του Facebook Groups – οι οποίοι το χρησιμοποιούν καθημερινά για να παραμένουν σε επαφή με την οικογένειά τους, να συνεργάζονται σε projects, να σχεδιάζουν ταξίδια κ.α.- να διαμοιράζονται υλικό γρηγορότερα και ευκολότερα.

«Δημιουργήσαμε αυτή την εφαρμογή έχοντας κατά νου τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν περισσότερο το Groups, όπως: φοιτητές από το Donda’s House, μια καλλιτεχνική μη κερδοσκοπική στο Σικάγο, που χρησιμοποιεί groups για να παραμείνει σε επαφή κατά τη διάρκεια και μετά από ένα μουσικό πρόγραμμα 12 εβδομάδων, μία τάξη φοιτητών οδοντιατρικής στη Βραζιλία που χρησιμοποιούν ένα γκρουπ για να δημοσιεύουν σημειώσεις και υπενθυμίσεις για επερχόμενα τεστ και προθεσμίες και εννέα φίλους οι οποίοι βρίσκονται στην Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και την Αγγλία, που χρησιμοποιούν ένα γκρουπ για να παραμείνουν συνδεδεμένοι» αναφέρεται σχετικά.

Όταν ο χρήστης ανοίγει την εφαρμογή, βλέπει όλα τα Facebook Groups του σε ένα μέρος. Αυτά που χρησιμοποιεί περισσότερο είναι στην κορυφή, και μπορεί να μεταβεί γρήγορα από γκρουπ σε γκρουπ. Επίσης, είναι εύκολη η δημιουργία ενός νέου, πατώντας το Create, ενώ διευκολύνεται η παρακολούθηση ενημερώσεων και η επιλογή αυτών που θέλει να δει κανείς.

Στο Discover tab εμφανίζονται γκρουπ τα οποία προτείνονται στον χρήστη βάσει των σελίδων στις οποίες έχει κάνει like, στα γκρουπ όπου βρίσκονται οι φίλοι του και το πού διαμένει. Όπως υπογραμμίζεται, είναι ακόμα δυνατή η χρήση του Facebook Groups μέσω της κύριας εφαρμογής Facebook και στο desktop, και «με το πέρασμα του χρόνου θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτές τις εμπειρίες καλύτερες και γρηγορότερες, επίσης».

Το Facebook Groups είναι διαθέσιμο από την προηγούμενη εβδομάδα σε όλες τις χώρες, σε Androidκαι iOS.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76