UA-49499200-1

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Σουμάχερ

Michael SchumacherΟ Μίχαελ Σουμάχερ πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από την κλινική CHUV στη Λωζάνη, όπου είχε μεταφερθεί για αποκατάσταση μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Τη σπουδαία είδηση έδωσε η εκπρόσωπος του Γερμανού επτάκις πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Ζαμπίνε Κεμ, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Η αποκατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ θα συνεχιστεί κατ΄ οίκον. Στο διάστημα των εβδομάδων και των μηνών που πέρασαν σημείωσε πρόοδο, δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού, αλλά ακόμα έχει μπροστά του ένα μακρύ και δύσκολο δρόμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η εκπρόσωπος του Σουμάχερ διευκρινίζει επίσης ότι «αυτές είναι γενικές πληροφορίες και το να εξαχθούν συμπεράσματα ότι η κατάσταση της υγείας του έχει αλλάξει σημαντικά, θα είναι ψευδές. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ειδική κατασκευή στο έδαφος του σπιτιού του».

Τέλος, η Κεμ ευχαρίστησε την κλινική της Λωζάννης, που φρόντισε τον Σουμάχερ στο νοσοκομείο μετά τη μεταφορά του από την Γκρενόμπλ για τη σκληρή δουλειά και το δύσκολο έργο που επιτέλεσαν.

Ο πρώην Γερμανός οδηγός της Ferrari ήταν το θύμα ενός σοβαρού ατυχήματος ενώ έκανε σκι στις πλαγιές της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, που τού προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76