UA-49499200-1

Ενόργανη Γυμναστική: Δεύτερος στην Ευρώπη ο Κοσμίδης

25.5.2014_Ενόργανη ΓυμναστικήΤο ασημένιο μετάλλιο στις ακήσεις εδάφους, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σόφιας, πήρε ο Λευτέρης Κοσμίδης προσθέτοντας μία ακόμη σημαντική διάκριση στην ελληνική ενόργανη γυμναστική.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο αγώνισμα και με βαθμολογία 15.533 ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Το χρυσό μετάλλιο κατάκτησε ο Ρώσος, Ντένις Αμπλιαζίν με 15.700 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκαν ο Άγγλος, Ντάνιελ Πάρβις και ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ, που ισοβάθμισαν με 15.400.

Αντίθετα ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και μετά την προσπάθειά του στους κρίκους τερμάτισε στην 5η θέση. Αν κιαι πραγματοποίησε καλύτερη εμφάνιση από τα προκριματικά ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.600 βαθμούς, όμως δεν ήταν αρκετοί για να μπει στην κορυφαία τριάδα.

Στο χρυσό μετάλλιο των κρίκων έγινε… μοιρασιά, ανάμεσα στους Ρώσους Ντένις Αμπλιάζιν και Αλεξάντρ Μπαλάντιν, οι οποίοι ισοβάθμησαν με 15.800, ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σάιντ με 15.766.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76