UA-49499200-1

Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής στη Μάνη

Το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, διοργάνωσε και φιλοξένησε την έβδομη κατά σειρά Εκδήλωση Προληπτικής Ιατρικής. Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, οι πόρτες του Κέντρου Υγείας άνοιξαν για να υποδεχθούν τους προσερχόμενους χρήστες υπηρεσιών υγείας από όλα τα σημεία της Μάνης και της ευρύτερης περιοχής των Νομών Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Και αυτή τη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού, εξαίρετοι ιατροί των ειδικοτήτων: Καρδιολογία, Διαβητολογία, Ορθοπαιδική, Πνευμονολογία, Γυναικολογία, Γενική Χειρουργική, Νευρολογία, Χειρουργική Μαστού, Γαστρεντερολογία, Ουρολογία, Αγγειοχειρουργική, Ενδοκρινολογία, Ρευματολογία, Παιδιατρική, Αλλεργιολογία, Δερματολογία, Παθολογία και Γενική/Οικογενειακή Ιατρική, προσέφεραν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη από τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λακωνίας.

Η ενθουσιώδης προσέλευση των 1027 εξετασθέντων και η ουσιαστική ιατρική παρέμβαση, προσέδωσαν έναν εορταστικό χαρακτήρα εντός και εκτός των πυλών του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, το οποίο επιλέγει να ανανεώνει και να τηρεί την υπόσχεση για συνεχή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες.

Με ανακοίνωσή του, το Κέντρο Υγείας εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καταξιωμένους συναδέλφους που προσήλθαν, στο σύνολο του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης και στους απλούς πολίτες – εθελοντές που πρόσφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, για την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε τους προσπάθεια.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης κ. Ανάργυρος Μαριόλης, από την πλευρά του ευχαριστεί τον καθένα προσωπικά, μια και όπως τονίζει «σε κάθε καλεσμά μας, διασχίζουν το παρόν με πίστη», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας κοιτάξουμε με στοργή τον Άνθρωπο, αποκαθιστώντας το όνειρο ως μέρος της πραγματικής ζωής».

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76