UA-49499200-1

Δώδεκα ομάδες στην κληρωτίδα του Laconia Summer Basketour 2017

Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:45, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Μονεμβασίας η συνέντευξη Τύπου για το 2ο Laconia Summer Basketour. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου θα παρουσιαστούν οι υποστηρικτές, οι ομάδες και το πρόγραμμα των τουρνουά 3on3 και 5on5, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ομίλων του πρωταθλήματος 5on5, με τις συμμετοχές να έχουν συμπληρωθεί.

Οι ομάδες που θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τριών είναι οι εξής: Γύθειο BC, Νεάπολη, Oloi Xoma Thunder, Sivaspor, Superleague Athletic Academy, Δαιμονιά BC, Energy, Α.Ο. Μονεμβασίας, Άμυνα, ΑΠΟΕΛ, Α.Ε. Σπάρτης, Big Ballers.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος 5on5 θα πραγματοποιηθούν 7 έως 12 Αυγούστου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων, ενώ από τους τέσσερις ομίλους που θα δημιουργηθούν, στην τελική φάση (F4), προκρίνονται οι πρώτοι του κάθε ομίλου.

Την εκκίνηση στο 2ο Laconia Summer Basketour δίνει και φέτος το τουρνουά 3on3, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 5 και 6 Αυγούστου 2017 στο κλειστό Γυμναστήριο Μολάων. Το Σάββατο 5/8 θα διεξαχθεί η κατηγορία Under 16 ανδρών, ενώ την Κυριακή 6/8 την σκυτάλη θα πάρουν οι κατηγορίες Over 16 ανδρών και γυναικών.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου θα βρεθούν από πλευράς διοργανωτών οι Γεώργιος Ψιακής (Υπεύθυνος Διοργάνωσης), Μιχάλης Βακαλόπουλος (Μέλος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ / ΕΟΚ), Γιάννης Κολλιάκος (Εκπρόσωπος Δήμου), Παναγιώτα Αλειφέρη (Εκπρόσωπος Νομικού Προσώπου Δήμου), Χρήστος Σμυρναίος (Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ).

Από την μεριά των χορηγών θα παραβρεθούν οι Βαγγέλης Χαραμής, Γιώργος Φουντούκης, Αντώνης Μαραβέλλιας, Βίκυ Καναβάρος, Δημήτρης Κότσαλης.

Θυμίζουμε ότι παρουσιαστές του Final 4 του 2ου Laconia Summer Basketour 2017 είναι οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου.

Στο πλαίσιο των αγώνων του 2ου Laconia Summer Basketour 2017 θα διεξαχθεί το 5o «Τζάμπολ Αγάπης». Ο «ειδικός αγώνας μπάσκετ» με τη συμμετοχή παιδιών ΑμεΑ, θα έχει το τζάμπολ του, μεταξύ των δύο ημιτελικών αγώνων του Final 4, την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 στις 19:30 το απόγευμα.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης. Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το WCBT.

ΦΩΤΟ: Αρχείο

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76