UA-49499200-1

Δωρεάν WiFi Internet και εκτός σπιτιού από τον ΟΤΕ

12.12.2014_Δωρεάν WiFi Internet και εκτός σπιτιού από τον ΟΤΕΟ ΟΤΕ δίνει τη δυνατότητα στους πελάτης της να έχουν δωρεάν σύνδεση Internet μέσω WiFi και έξω από το σπίτι τους  με τη νέα υπηρεσία OTE My WiFi.

Ειδικότερα η υπηρεσία OTE My WiFi, σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play, να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους.

Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.

Ο ΟΤΕ φιλοδοξεί με τη νέα υπηρεσία να αλλάξει την καθημερινότητά των καταναλωτών καθώς όπως αναφέρει εξασφαλίζει:

  • Εκτεταμένη WiFi κάλυψη (ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTE My WiFi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία στην Ελλάδα και περισσότερα από 13 εκατ. σημεία σε 15 χώρες παγκοσμίως)
  • ασφάλεια (κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε Μy WiFi Spot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα WiFi δίκτυα)
  • ποιότητα στη σύνδεση (οι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται).

Η σύνδεση στο OTE My WiFi μπορεί να γίνει μέσω Smartphone, tablet ή laptop.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες otemywifi.gr και youtube.com/user/otegr

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76