UA-49499200-1

Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Κάστρο Μονεμβασίας

7.9.2016_Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Κάστρο Μονεμβασίας

Αγροτικό αυτοκίνητο, χθες το απόγευμα, το οποίο οδηγούσε 79χρονος κάτοικος Μονεμβασίας και κατευθυνόταν από τον οικισμό «Γέφυρα» στο Κάστρο Μονεμβασίας, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο γκρεμό.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και η 66χρονη σύζυγός του,  πέφτοντας από ύψος περίπου 12 μέτρων, προσγειώθηκε στα βράχια ακριβώς στην άκρη της θάλασσας.

7.9.2016_Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Κάστρο Μονεμβασίας_1 7.9.2016_Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Κάστρο Μονεμβασίας_2

Οι διασώστες οι οποίοι έφτασαν και προσέγγισαν το αυτοκίνητο για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, τους βρήκαν σαν από θαύμα ζωντανούς και ήταν σε θέση να επικοινωνούν με τους άνδρες της Πυροσβεστικής.

Ασθενοφόρο τους μετέφερε στο νοσοκομείο Σπάρτης για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν για ολιγοήερη νοσηλεία και παρακολούθηση στο Νοσοκομείο Μολάων.

7.9.2016_Αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στο Κάστρο Μονεμβασίας_3

Το monemvasianews.gr μίλησε με το Νοσοκομείο Μολάων και συγκεκριμένα με τον αρμόδιο ιατρό κ. Ηρακλή Κεφαλούρο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι η κατάσταση τους είναι σταθερή και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76