UA-49499200-1

Έκλεισε τις πύλες της η μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

4-10-2016_Η-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO-έρχεται-να-τονώσει-την-οικονομία-της-Πελοποννήσου

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες και 260 εκθέτες έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην πρώτη έκθεση Πελοποννήσου, που έριξε αυλαία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον κόσμο.

Φορείς, τιμώμενα πρόσωπα, επίσημοι προσκεκλημένοι αγκάλιασαν και στήριξαν την έκθεση με την ευχή να γίνει θεσμός.

Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η τεχνολογία, η γαστρονομία και η ψυχαγωγία συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη γιορτή της Πελοποννήσου κορυφώθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 με εκδηλώσεις και happenings εκθετών που ξεκίνησαν από το πρωί: ενημερωτική ημερίδα για το συναισθηματικό marketing, πάρτι ομορφιάς, επιδείξεις πολεμικών τεχνών, χορευτικές παντομίμες, δημιουργία πίνακα ζωγραφικής από την αρχή και φυσικά το Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πελοποννησιακών Γεύσεων με σεφ και μάγειρες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου. Όσο οι καταξιωμένοι σεφ ετοίμαζαν live παραδοσιακές Πελοποννησιακές συνταγές, η κάθε συνταγή φαινόταν στον videoprojector με τη συντονίστρια του happening κα Ντόρα Παπαϊωάννου, να μιλάει με τον κόσμο και τους σεφ.

15-11-2016_Έκλεισε-τις-πύλες-της-η-μεγαλύτερη-έκθεση-της-Πελοποννήσου-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κα Βασιλική Δερτιλή, με τους Αντιπροέδρους των Επιμελητηρίων Αργολίδας και Μεσσηνίας κ.κ. Κωνσταντίνο Γκαργκάσουλα και Θεόδωρο Μπομπόνη αντίστοιχα, επισκέφτηκαν όλα τα περίπτερα της έκθεσης και βράβευσαν ξεχωριστά τον κάθε εκθέτη για τη συμμετοχή του. Παράλληλα ευχαρίστησαν εκθέτες και επισκέπτες για τη θερμή τους ανταπόκριση σε αυτό το τόλμημα.

Στις 8 το βράδυ ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της αυλαίας, με ένα μεγάλο πολιτιστικό φεστιβάλ, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με χορευτικούς ομίλους από την Τρίπολη και με ορχήστρα τους: Κώστα Μήτση και Σταυρούλα Δαλιάνη τραγούδι, Νίκο Φιλιππίδη κλαρίνο, Γιώργο Μαρινάκη βιολί, Κώστα Φιλιππίδη λαούτο και Χρήστο Λυκουρέντζο κρουστά.

15-11-2016_Έκλεισε-τις-πύλες-της-η-μεγαλύτερη-έκθεση-της-Πελοποννήσου-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO_1

Στην τελετή λήξης, το παρόν έδωσε, μεταξύ άλλων και ο Πρέσβης της Ιορδανίας κ. Fawwaz Al- Eitan με τη σύζυγό του.

Πολλά και πλούσια δώρα μοιράστηκαν στους επισκέπτες από τους εκθέτες τόσο στη διάρκεια της έκθεσης όσο και στην τελετή λήξης σε κλήρωση που διοργάνωσε ο συνδιοργανωτής της έκθεσης η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Στις 10 το βράδυ η έκθεση έκλεισε τις πύλες της και ευχαρίστησε προσωπικά τους εκθέτες της με μία μικρή γιορτή.

Ευχαριστίες
Οι Πρόεδροι και των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου ευχαριστούν θερμά τον συνδιοργανωτή της έκθεσης την Περιφέρεια Πελοποννήσου που πάντα βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειές τους, τον χορηγό,  Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΑΚΜΩΝ», την Enterprise Greece και το Δήμο Τρίπολης για την στήριξή τους, το ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΊΑΣ που μετέφερε, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τους επισκέπτες δωρεάν από και προς το κέντρο της Τρίπολης, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ήταν χορηγοί επικοινωνίας και παράλληλα προσέφεραν οικονομικά πακέτα στους εκθέτες, τα ξενοδοχεία Τρίπολης που παρείχαν εκπτώσεις στους εκθέτες, την ΕΕΔΕ για το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε για τους εκθέτες και φυσικά την ανάδοχο εταιρία «ALFA EXPO».

 

 

 

Check Also

Δυναμικό παρόν λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEXPO 2024

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου, αξιόλογες επιχειρήσεις της Λακωνίας, στη …

G-EZ117CQG76