UA-49499200-1

«Ρωγμή του Θάρρους» από τον Θεόδωρο Σταυριανόπουλο

Την Τετάρτη το απόγευμα, 13 Απριλίου 2022, στον όμορφο χώρο του παραλιακού καταστήματος – καφέ «Στο κύμα», στην Καλαμάτα, οι πεζοπόροι, οι ορειβάτες και οι φίλοι του «Ευκλή», γνώρισαν τον συγγραφέα Θεόδωρο Σταυριανόπουλο και το νέο του βιβλίο «Ρωγμή του Θάρρους».

Η βιβλιοπαρουσίαση έγινε σε κλίμα φιλικό και οικογενειακό, ενώ η φιλόλογος κα Γιώτα Σβερκούνου – Τσαούση και ο φυσικός κ. Γεώργιος Θεοδωρακόπουλος, προσέγγισαν και ανάλυσαν την 4η ποιητική συλλογή με τίτλο «Ρωγμή του Θάρρους» – Στοχαστικές Τοξοβολές.

Ο Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, συνεργάτης του staging.www.staging.monemvasianews.gr, γεννήθηκε στη Βαλύρα Μεσσηνίας και σήμερα ζει στην Καλαμάτα. Είναι Μαθηματικός και έχει MSc Ηθικής Φιλοσοφίας. Υπηρέτησε ως Διευθυντής και ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε.

Έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές με τίτλους «Κλειστές πόρτες…ανοιχτά παράθυρα» το 2007, «Αφύλαχτες διαβάσεις…» το 2012 και «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΝΤΩΝ» το 2020.
Έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα σε εφημερίδες, περιοδικά  και ηλεκτρονικά site.

Είναι μέλος της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων ( Ε.Μ.Σ.) και του Ομίλου UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών. Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Συνδικαλισμό και έχει εκλεγεί Περιφερειακός και Δημοτικός Σύμβουλος καθώς και Πρόεδρος στην Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας.

Check Also

Δύο βιβλία με άρωμα Κρήτης σε audiobooks του Ορέστη Μανούσου

Δύο νέα audiobooks  με άρωμα Κρήτης, έρχονται να προστεθούν στην ακουστική βιβλιοθήκη των Εκδόσεων Anubis …

G-EZ117CQG76