UA-49499200-1

Το νέο βιβλίο της ΄Ερης Ρίτσου

ritsou_25_11_16_

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, Αθήνα) θα γίνει η παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος της Έρης  Ρίτσου «Ο νεκρός δολοφονήθηκε».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μαρλένα Πολιτοπούλου, συγγραφέας, Κώστας Θ. Καλφόπουλος, συγγραφέας – δημοσιογράφος, Νίκος Θρασυβούλου, δημοσιογράφος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Ματίνα Καρρά και ο  Γιώργος Γεωγλερής και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μαυρίκιος.

Ο νεκρός δολοφονήθηκε – Έρη Ρίτσου

Το πτώμα ενός άνδρα με το πρόσωπο και τα χέρια καταφαγωμένα από τσακάλια βρίσκεται σε  δύσβατη δασική περιοχή του νησιού.  Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας;  Πώς βρέθηκε εκεί;  Ποια ήταν η αιτία  του θανάτου του και ποιος ενέχεται σε αυτόν;

Με φόντο τον απόηχο των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, μέσα στην καρδιά της κρίσης, η Μαρία Γεωργίου με καταγωγή απ’ το νησί, θα επιστρέψει εκεί με μετάθεση από την Αθήνα και θα αναλάβει να βοηθήσει τις τοπικές αστυνομικές αρχές να λύσουν το μυστήριο.

 

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76