UA-49499200-1

Το ανανεωμένο τουριστικό site παρουσίασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το ανανεωμένο τουριστικό site της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσιάστηκε την Τρίτη 28 Απριλίου 2021, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μίλησε για το νέο site, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευχάριστη δομή, το περιεχόμενο και τη δυναμική παρουσίαση του πολύπλευρου τόπου μας

Επίσης επισήμανε την ανάδειξη, μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος».

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκας ευχαρίστησε την ομάδα που εργάστηκε στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της ιστοσελίδας και κατέληξε: «Είμαστε χαμηλά ανάλογα με τις δυνατότητές μας και πρέπει να θέτουμε συνέχεια υψηλότερους στόχους για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει».

Το λόγο έλαβε, ακολούθως, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου, η οποία ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας, θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας mindlabz Ηλίας Κουλούκης, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τις δυνατότητες του site.

Τέλος, το λόγο έλαβαν η Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κανέλα Καράμπελα και η συνεργάτης στο DMS Κατερίνα Γιατράκου.

Το ανανεωμένο site μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76