UA-49499200-1

Έχετε δει πώς μοιάζει το ξενοδοχείο Versace;

H έπαυλη του Gianni Versace στο Mαϊάμι έγινε πεντάστερο ξενοδοχείο. Και οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ειδικά τώρα που επανέρχεται στην επικαιρότητα με μια σειρά και περισσότερο δράμα.

Ένα σπίτι με βαριά ιστορία κι εξίσου βαριά κληρονομιά. Είναι εκεί που δολοφονήθηκε το 1997 ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας, στα σκαλιά του σπιτιού του, από τον Andrew Cunanan, που σήμερα οι τουρίστες φωτογραφίζονται για να θυμούνται τις διακοπές τους.

Είκοσι ένα χρόνια μετά, η Villa Casa Casuarina, το σπίτι που αγόρασε ο Gianni Versace το 1992 για περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια, μαζί με το ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα, το Revere Hotel, για 3.7 εκατομμύρια δολάρια, έγινε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, μαζί με προορισμό διακοπών.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής είχε δώσει επιπλέον 32 εκατομμύρια δολάρια για να ανακαινίσει τα κτίρια, να φτιάξει πισίνα, κήπο, να προσθέσει το όραμά του.

Και σήμερα, το ξενοδοχείο Versace στο Μαϊάμι προσφέρει σουίτες με πινελιές του οίκου, αλλά μπορεί κανείς να φάει και στο εστιατόριο Gianni, με μεσογειακή κουζίνα. Ένα ξενοδοχείο με ιστορία, σκηνικό, παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ένα χρυσό παλάτι χωρίς χάπι έντ, με φοινικόδεντρα, μάρμαρα και μαιάνδρους, ιδανικό για ανήσυχους τουρίστες του σήμερα που θέλουν να απαθανατίζουν κάθε στιγμή με το κινητό τους, σε μια ιστορία με χρυσό περιτύλιγμα και αβέβαιο τέλος.

 

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76