UA-49499200-1

Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους

19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους

Την Κυριακή 15-2-2015 και στο Κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου Μολάων διεξήχθη από την Τ.Ε. Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Α., το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα του Παγκρατίου Αθλήματος έτους 2015, με τη συμμετοχή 150 αθλητών περίπου .

19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους_4 19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους_2

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Αντιδήμαρχος Δ. Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης (ο οποίος έκανε και την έναρξη αυτού ), ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Μαρουδάς, ο Διοικητής του Α.Τ. Μολάων κ. Παναγιώτης Γιάννου ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού Αθλητισμού Δ. Μονεμβασίας κ. Ιωάννης Κολλιάκος, η Πρόεδρος του Ν. Π. Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασιάς κυρία Παναγιώτα Αλειφέρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μονεμβασίας κ.κ. Αλεξάνδρα Χαραμή, Ζωή Ρεπαπίνου και Θεοδούλη Σπυριδάκου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Παγκρατίου Αθλήματος Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Λάγγης .

19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους_3

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος οι Σύλλογοι :

  • «Νικοκλής» με προπονητή τον Ιωάννη Φελλούρη
  • «Πανλακωνικός» με προπονήτρια την Χαίδω Κατσουρίνη
  • «Πράξανδρος» με προπονητή τον Αναστάσιο Κοντάκο
  • «Υπερτελέατον» με προπονητή τον Νικόλαο Συρμαλή
  • «Α.Σ ΝΕΠΟΛΗΣ» με προπονητή τον Ηλία Μανωλάκο
  • «ΑΣ. Φορονεύς Άργους» με προπονητή τον Αλέξανδρο Καραμούζο
  • «Καλλιπάτειρα» με προπονητές τις κ.κ. Γρηγορία Στρατάκου και Χριστίνα Παπαχρηστοφόρου και
  • «Α.Σ. ΑθΛΗΤΗΣ» με προπονητή τον Ιωάννη Γρίβα

19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους_5 19.2.2015_Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στους Μολάους_1

Η Τοπική Ένωση Πελοποννήσου από την πλευρά της, ευχαριστεί τους επίσημους προσκεκλημένους, τους αθλητές, τους παρευρισκομένους εκπαιδευτές, τους γονείς και τους φιλάθλους, για την παρουσία τους και δίνει τα συγχαρητήρια στους αθλητές του, που πρώτευσαν σε πολλές κατηγορίες παλαισμάτων και αγώνα Παγκρατίου .

Ειδικότερα ένα μεγάλο ευχαριστώ δίνει στους ελλανοδίκες (διαιτητές) και τις γραμματείες των παλαίστρων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και ιδιαίτερα ευχαριστεί τους γονείς των μικρών αθλητών, που τους συμπαραστέκονται σε κάθε δραστηριότητά τους, καθώς και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την φιλοξενία τους.

 

Φώτο: Μιχάλης Καρούνης

Check Also

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου …

G-EZ117CQG76