UA-49499200-1

«Tripoli Street Food Festival»: Τρεις μέρες γεμάτες μουσική και απολαύσεις

Η πλατεία Άρεως κατακλύστηκε από χιλιάδες επισκέπτες για να δοκιμάσουν κλασικές αγαπημένες γαστρονομικές απολαύσεις, που γέμισαν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Πελοπόννησο.

Η ποικιλία των γευστικών επιλογών, η εορταστική ατμόσφαιρα της διοργάνωσης και ο καιρός που «συμμάχησε» με το τόλμημα, λειτούργησαν ως η καλύτερη συνταγή για ένα τριήμερο απόλαυσης και γευσιγνωσίας.

Η αθρόα προσέλευση του κοινού, το οποίο μπόρεσε να δοκιμάσει ιδιαίτερα φαγητά, γλυκά και ποτά  είχε αποτέλεσμα να δηλώνουν «sold out» κάποια περίπτερα, από τις πρώτες ώρες της διοργάνωσης.

Η ισχύς εν τη ενώσει
Την πρωτοβουλία – ιδέα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, αν και άργησε τρία χρόνια να υλοποιηθεί λόγω της πανδημίας, την αποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό ο Δήμος Τρίπολης και οι Σύλλογοι  Καφεστιατόρων Αρκαδίας και Εμποροβιομηχανικός Τρίπολης.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων απέδωσε καρπούς και η Τρίπολη έγινε ένας δυνατός πόλος έλξης για τρείς μέρες. Επισκέπτες από τους γύρω νομούς έδραξαν την ευκαιρία και επισκέφθηκαν και τις γύρω περιοχές της Τρίπολης.

Check Also

To 2ο B&W Athens Photography έρχεται στην Αθήνα από 24-26/2

Η Blank Wall Gallery, διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography, με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων …

G-EZ117CQG76