
Μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση, η οποία αφορά την προστασία από τις τηλεφωνικές απάτες, θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο, 30 Μαΐου στις 10:00, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σπάρτης.
Σε μια εποχή που τα κρούσματα εξαπάτησης από τηλεφωνικές απάτες καταγράφουν αύξηση και πολλοί συνδημότες μας γίνονται θύματα των επιτήδειων, ο Δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, διοργανώνουν αυτή την πολύ χρήσιμη εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών.
Εισηγητής θα είναι ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, Αστυνόμος Α΄ Παναγιώτη Λυμπέρη, ο οποίος μαζί με τον Αρχιφύλακα Παναγιώτη Παπαδάκο, θα παρουσιάσει τις νέες μεθόδους και πρακτικές που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή από τους πολίτες.
monemvasianews.gr η Φωνή της Μονεμβασίας