UA-49499200-1

Τη γιορτή της Μητέρας εόρτασε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Μολάων

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο κτήμα Εσπερίδες, στους Μολάους, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυρίων και Δεσποινίδων Μολάων, εόρτασε την ημέρα της Μητέρας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γεωργία Κωστίνα καλοσώρισε όλους τους παρευρισκομένους, αναφέροντας ότι με την εκδήλωση αυτή τιμούν τη μητέρα, το πιο προσφιλές πρόσωπο και το πρόσωπο το οποίο μας δίνει τη ζωή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Τιμάμε όλες ανεξαιρέτως τις μάνες του κόσμου, βιολογικές, θετές, ανάδοχες, που βρίσκονται νυχθημερόν στο πλάι των παιδιών τους, με αγάπη άδολη και ανεξάντλητη».

Επίσης η κυρία Κωστίνα επισήμανε ότι η αναγνώριση, η υποστήριξη και η προστασία της μητρότητας είναι υπόθεση αυτονόητη τόσο της κοινωνίας όσο και της εξουσίας, δηλώνοντας: «Ας εργαστούμε όλοι γι’ αυτό το σκοπό, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, γιατί το μέλλον είναι τα παιδιά».

Η γιορτή πλαισιώθηκε από μια μεστή και περιεκτική νοημάτων και συναισθημάτων ενδιαφέρουσα ομιλία από την κ. Αναστασία Παϊσιου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανάργυρος Ευαγγελάκος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων Αθηνά Θεοδωρακάκου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο Σύλλογος των Μολάων τίμησε με αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση την πηγή της ζωής, τοποθετώντας τη μάνα, τη γυναίκα, στην υψηλότερη θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Check Also

Η Μονεμβασία του χθες ζωντανεύει μέσα από το φακό του Poul Rasmussen

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με φωτογραφίες της Μονεμβασίας του χθες, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Άγιο …

G-EZ117CQG76