UA-49499200-1

Spart-Upοδράσεις στο Πάρκο Γουδέ στη Σπάρτη

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης και το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”),  συνδιοργανώνουν τις τελευταίες Spart-Upοδράσεις για το 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, στο Πάρκο Γουδέ, στη Σπάρτη, με σκοπό να γιορτάσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να μεταφέρουν μηνύματα χαράς, αισιοδοξίας και αγάπης.

Το «Κέντρο Επανασύνδεσης Ανθρώπου-Φύσης» (“Human-Nature Recοnnection Hub”) είναι ένας Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός με έδρα τη Σπάρτη και ιδρυτικά μέλη τη Δρ. Διοίκησης Αθλητισμού,  Άννα Κουρτεσοπούλου και τη δικηγόρο και απόφοιτη του Π.Μ.Σ Βιοηθικής, Εύη Νικολακάκου, ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες και συνεργάτες.

Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή με ελεύθερη συμμετοχή, απευθύνεται σε όλες τις ηλιακές ομάδες, ανεξαρτήτως δεξιοτήτων και προαναγγέλλει την έλευση μιας νέας χρονιάς γεμάτης ελπίδα, κίνηση και διάθεση για περιπέτεια και παιχνίδια στη φύση.

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την πολύτιμη συνδρομή των σπουδαστών ειδικότητας «Συνοδός Βουνού» των ΔΙΕΚ Σπάρτης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν 9 σταθμούς βιωματικών δραστηριοτήτων και να διασκεδάσουν, να δοκιμαστούν και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις. Με ένα αυτοσχέδιο – χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στολίδι για εισιτήριο και καλή διάθεση!

Στις 26 Δεκεμβρίου 2021 λοιπόν και ώρα 12:00-15:00, οι Καλικάντζαροι σας περιμένουν στο  Πάρκο Γουδέ για μια συναρπαστική περιπέτεια στη φύση!

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνείτε:
Εύη Νικολακάκου, 6944897221,  Αννα Κουρτεσοπούλου,  6973390620, humanaturerehub@gmail.com

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76