UA-49499200-1

Με επιτυχία ο 12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής

Ανταπόκριση: Μαρούλη Κατζιλιέρη

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο 12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στη Νεάπολη. Διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο Νεάπολης, το Γενικό Λύκειο Νεάπολης, το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών και το Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας και περιλάμβανε, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 16 και 3 χιλιομέτρων, καθώς και Δυναμικό Βάδισμα 8 χιλιομέτρων.

Με πλήθος συμμετοχών που άγγιξε τα 300 άτομα, ο Βατικιώτικος Αγώνας δείχνει τη δυναμική του, την ευρεία αποδοχή από τον κόσμο και παράλληλα προμηνύει ένα αισιόδοξο μέλλον, αρκεί να στηριχθεί και να ενδυναμωθεί κατάλληλα.

Να επισημάνουμε ότι φέτος ο Αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της αξέχαστης καθηγήτριας Μαρίας Σταυράκου, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκια με το φετινό λογότυπο, ενώ οφείλουμε να επισημάνουμε την άρτια οργάνωση με τη συμμετοχή πλήθους εθελοντών αλλά και την ιατρική κάλυψη με τη συνεισφορά του Κέντρου Υγείας Νεάπολης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη Φιλαρμονική Νεάπολης του Δήμου Μονεμβασίας, με μαέστρο την Αρχιμουσικό Φανή Φερδιανάκη και το άκουσμα στο τέλος του Oλυμπιακού Ύμνου.

Ο Παναγιώτης Ψαρράκης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, μιλώντας στο monemvasianews.gr, ευχαρίστησε όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια βοηθούν και στηρίζουν το Βατικιώτικο Αγώνα Ζωής, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Όλη αυτή η προσπάθεια στηρίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος στα παιδιά των Σχολείων και στους εθελοντές του τόπου μας. Εύχομαι και ελπίζω τα επόμενα χρόνια το όλο εγχείρημα να ενισχυθεί με περισσότερους εθελοντές για καλύτερη και πληρέστερη οργάνωση».

ΦΩΤΟ: visitvatika.gr

Check Also

Ο Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2024 έρχεται στις 19/5

Το Γενικό Λύκειο Νεάπολης, το 1ο ΕΠΑΛ Βοιών, το Γυμνάσιο Νεάπολης και το Δημοτικό Σχολείο …

G-EZ117CQG76