UA-49499200-1

Με επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση του Φιλοπτώχου Ταμείου Νεαπόλεως

Μαρούλη Κατζιλιέρη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή πλήθους κόσμου, το Σάββατο 25 Μαϊου 2024, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως, στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “LIMIRA MARE”.

Στον ομιλία του ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, αιδεσιμολογιώτατος πρεσβύτερος π. Γεώργιος  Η. Ζωγράφος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ψάλλοντας όλοι μαζί το «Χριστός Ανέστη», αναφέρθηκε στις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος άνθρωπος, καθώς, η αποξένωση και ο εγωισμός, τον έχουν κάνει να απομακρυνθεί από τον Θεό αλλά και από τον κατ’ εικόνα Θεού – συνάνθρωπο.

Χαιρετισμό απηύθυναν, εκ μέρους του Παναγιώτατου Μητροπολίτου μας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Νεαπόλεως, αιδεσιμώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Διονύσιος Μιχαλέτος, ο οποίος μετέφερε τις ευλογίες του Σεπτού Ποιμενάρχου και η αντιδήμαρχος Βοιών, Σοφία Δουμάνη, μίλησε για την αξία της αλληλεγγύης προς τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Νεαπόλεως, τις κυρίες Άννα Κουρκούλη, Αρετή Μπιλλίνη και Αγγελική Στιβακτά, για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η Ταμίας του Φιλοπτώχου, κυρία Άννα Κουρκούλη παρουσίασε τον απολογισμό και τα πεπραγμένα για το 2023 και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν τις δράσεις του.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι σεβαστοί Πατέρες της τοπικής μας Εκκλησίας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ελίκας, αιδεσιμολογιώτατος Σακελλάριος π. Μιχαήλ Χαραμής και οι αιδεσιμώτατοι πρωτοπρεσβύτεροι, π. Παναγιώτης Αρώνης, π. Κωνσταντίνος Νικηφόρος, π. Ιωάννης Λίβανος και ο αιδεσιμώτατος Οικονόμος, π. Χρήστος Γεωργακάκος, η δημοτική σύμβουλος Θεοδούλη Σπυριδάκου και ο διευθυντής του Κ.Υ Νεαπόλεως, Ιωάννης Μιχαλέτος.

Ακολούθησε συναυλία  με ρετρό ελληνικές επιτυχίες από την χορωδία  «Τέχνη Χρω» υπό την μουσική διεύθυνση της κυρίας Παναγιώτας Τσαλαβούτα και με την φιλική συμμετοχή του πατρός Γεωργίου Ζωγράφου, Πρόεδρου του Φιλοπτώχου Ταμείου. Εξάλλου, ο π. Γεώργιος είχε διαπρέψει ως τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής πριν την χειροτονία του και το κοινό ενθουσιασμένο από την σύμπραξη και το αποτέλεσμα χάρισε το θερμό του χειροκρότημα.

Η βραδιά έκλεισε με την κλήρωση της λαχειοφόρου με πλούσια δώρα και προσφορές από τους τοπικούς εμπόρους της Νεαπόλεως.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ του Φιλόπτωχου Ταμείου Νεαπόλεως, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τις δράσεις του, για την ενίσχυση και ανακούφιση των δοκιμαζομένων αδελφών της Ενορίας.

Τεχνική υποστήριξη – ήχος : Δημήτρης Ζουμπουλάκης.
Χορηγοί επικοινωνίας: Φώτης Κοντραφούρης – Μουσικός Παλμός 94,5,  Κωνσταντίνος Ζουμπουλάκης και Παναγιώτης Σταθάκης.

Check Also

Έκθεση φωτογραφίας για τον Καβομαλιά στην πινακοθήκη Αχιλλέα Βαρβαρέσου

Μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Καβομαλιάς: από φως και πέτρα», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην …

G-EZ117CQG76