UA-49499200-1

Η Μονεμβασία στο Channel 4 με την Bettany Hughes

Η Μονεμβασία ταξιδεύει στην Ευρώπη αυτή τη φορά μέσα από το Channel 4, την Bettany Hughes και τη σειρά της “Treasures of the World”. Μια σειρά που εξερευνά μέρη πλούσια σε εκπληκτικούς πολιτισμούς, εξελισσόμενες ανασκαφές και εκπληκτικές νέες ανακαλύψεις.

Το επεισόδιο για τη Μονεμβασιά θα προβληθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στις 7:00 μ.μ. στο Channel 4 και διαδικτυακά. Στη δημιουργία του επεισοδίου βοήθησε ο Σύλλογος Φωτογραφίας “Monemvasia Society” από το αρχείο του οποίου χρησιμοποιήθηκαν μοναδικά πλάνα και φωτογραφίες. Η Έφη Αναγνωστοπούλου, μέλος του Συλλόγου, αρχειοφύλακας και ξεναγός, αλλά και η πρόεδρος Ann Eldridge, συμμετέχουν στο επεισόδιο.

Η Bettany Hughes και η ομάδα παραγωγής της ταξιδεύει σε σημαντικές τοποθεσίες του κόσμου, σε μέρη που έχουν μια δυναμική ιστορία και το παρελθόν ζει και διαμορφώνει το παρόν.

Η Ann Eldridge μιλώντας στο monemvasianews.gr δηλώνει:

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η μοναδική καστροπολιτεία ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου. Αυτή η δημοσιότητα για τη Μονεμβασία έρχεται σε μια πολύ καλή στιγμή για εμάς μια και ο Σύλλογος μας “Monemvasia Society” κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο του αυτόν τον Ιούνιο.

Σε αυτή την έκδοση η Μονεμβασία και η γύρω περιοχή της, παρουσιάζεται την περίοδο 1966-1993, με πλήθος φωτογραφιών μέσα από το φακό του Poul Ramussen. Έκθεση φωτογραφιών του Poul Ramussen θα πραγματοποιηθεί στη Μονεμβασία από τις 28 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024.

Check Also

Στη Μονεμβασία 22 μαθητές του Κλασικού Λυκείου του Μιλάνου

Είκοσι δύο (22) μαθητές του κλασικού Λυκείου “Tito Livio” του Μιλάνου ευρίσκονται στη Μονεμβασία από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

G-EZ117CQG76