UA-49499200-1

COCO-MAT και Gruppo Cucine έστειλαν βοήθεια στον Νομό Καρδίτσας

Δύο σημαντικές εταιρείες η COCO-MAT και  Gruppo Cucine ένωσαν τις δυνάμεις τους, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους του Νομού Καρδίτσας. Τρόφιμα, λευκά είδη, μαξιλάρια ύπνου και κλινοσκεπάσματα συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Με ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες αναφέρουν ότι το μοναδικό κίνητρο που τους ώθησε σε αυτή την ενέργεια συνοψίζεται στην λέξη «ανθρωπιά», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Με τη βεβαιότητα ότι εντελώς τυχαία δεν ήμασταν εμείς στη θέση των πληγέντων και την βαθιά πεποίθηση, ότι η αλληλεγγύη είναι αβίαστος τρόπος ζωής και όχι τεχνοκρατική υποχρέωση στο πλαίσιο κάποιας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ταξιδέψαμε, μια ομάδα εθελοντών από τις τάξεις των δύο οργανισμών, στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των περασμένων εβδομάδων και παραδώσαμε είδη πρώτης ανάγκης».

Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στην κυρία Σούφλα Ουρανία, Αντιδήμαρχο  Καρδίτσας, η οποία ως αρμόδια σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού, υποδέχθηκε τους ανθρώπους και συντόνισε υποδειγματικά τις απαραίτητες εργασίες.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76