UA-49499200-1

Κυπελλούχος Λακωνίας ο Μολαϊκός

Την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, οι παίκτες του Μολαϊκού την είχαν τελικά κρατήσει για τον τελευταίο αγώνα της σαιζόν, τον Τελικό του Κυπέλλου Λακωνίας.

Κυριαρχώντας επί 95 λεπτά στο γήπεδο, επικράτησαν με σκορ 1-0 του Άρη Σκάλας, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, κατακτώντας επάξια το τρόπαιο.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε με δυνατή κεφαλιά στο 53ο λεπτό, ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος Λακωνίας Χρήστος Χατζησιμιώτης, μετά από χτύπημα κόρνερ του Δημήτρη Ρουμάνη.

Κατά τη διάρκεια αγώνα και κυρίως στα 15 τελευταία λεπτά, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά του Μολαϊκού για πιο ευρύ σκορ.

Οι παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν:
Γραμματικάκης, Λάτσης, Γ. Κουτρουλάκης, Στ.Κότσαλης, Αν.Ζώταλης, Δημ. Ρουμάνης, Αλεξ. Κουτρουλάκης, Βασ. Μουτσατσός, Χρ. Χατζησιμιωτης, Αγγ. Χατζησιμιωτης, Σωτ. Διαμαντάκης

Έπαιξαν επίσης οι :
Απ. Τσιριγώτης, Γιωρ. Κουλούρης, Τρ. Αβδούλος

Ο συγκεκριμένος τελικός ήταν ο 4ος τα 15 τελευταία χρόνια για το Μολαϊκό και ο πρώτος κερδισμένος τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας την τελευταία 10ετία έχουν κατακτήσει με την πράσινη φανέλα του Μολαϊκού, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος ευχαριστεί τους φίλους του συλλόγου, που βρέθηκαν στις κερκίδες του Ενωσιακού Αθλητικού Κέντρου και στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητών μας μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Πηγή: facebook/Ο.Φ.Μ. ΜΟΛΑΪΚΟΣ

Check Also

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης ο Γιώργος Παπαχρήστου από τα Βάτικα

Στον Ημιμαραθώνιο Βαρκελώνης συμμετείχε, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, ο Γιώργος Παπαχρήστου από τη Νεάπολη. …

G-EZ117CQG76