UA-49499200-1

64 μετάλλια σε Νεάπολη και Παπαδιάνικα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ju Jitsu Πελ/σου

Αξιόλογη συμμετοχή και εμφάνιση είχαν οι αθλητές των συλλόγων Νεάπολης και Παπαδιανίκων, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα JU JITSU Πελοποννήσου, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στο κλειστό στάδιο του Βλαχιώτη.

Ο ΑΣ Νεάπολης με 23 αθλητές κατέκτησε 46 μετάλλια, 21χρυσά, 19 ασημένια και 6 χάλκινα, ενώ ο ΑΣ Παπαδιανίκων με 9 αθλητές, αποκόμισε 18 μετάλλια, 5 χρυσά, 6 ασημένια και 7 χάλκινα. Οι δύο σύλλογοι με άριστη συνεργασία των αθλητών και με καλή καθοδήγηση έφτασαν να πετύχουν το μέγιστο και παράλληλα εκτός από μετάλλια, απέκτησαν εμπειρίες πολύιτμες για το μέλλον.

Με ανακοίνωσή του οι Σύλλογοι JU JITSU  δίνουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την διαιτησία, οι οποίο όπως αναφέρουν ήταν «άψογοι». Εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, στους μεγάλους αθλητές που βοήθησαν τους μικρότερους και επαινούν τους γονείς, οι οποίοι όπως τονίζουν «προωθούν τα παιδιά τους στον αγωνιστικό αθλητισμό».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουν στην Γραμματεία των αγώνων, στους γονείς που βοήθησαν, στους διοργανωτές συλλόγους, στην ΕΦΕΟΖΖ και τέλος στον προπονητή Ηλία Μανωλάκο, ο οποίος όπως επισημαίνεται «ήταν δίπλα σε κάθε αθλητή».

Με πληροφορίες από Facebook/karate Jujitsu

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76