UA-49499200-1

5ο Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός» από το Δήμο Πλατανιά Χανίων

15.7.2015_5ο Φεστιβάλ Γη Πολιτισμός Τουρισμός από το Δήμο Πλατανιά Χανίων

Ο Δήμος Πλατανιά Χανίων, για 5η συνεχόμενη  χρονιά,  διοργανώνει το  Φεστιβάλ  «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός»,  στα πλαίσια της πάγιας  προσπάθειάς του για τη σύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα, μέσω της γνωριμίας  Ελλήνων και ξένων επισκεπτών με τα τοπικά μας προϊόντα.

Φέτος αποφάσισε οι εκδηλώσεις του να αποκτήσουν σπονδυλωτό χαρακτήρα. Μια σειρά δράσεων  θα συστήνουν στους επισκέπτες τα προϊόντα της Κρητικής Γης, αλλά και την Παράδοση της Κρήτης. Οινογευσίες, Γευσιγνωσία, Μουσική, Χορός, Βιωματικές Δράσεις κ.α., σε μια αρμονική συνύπαρξη με … Άρωμα Κρήτης !

Στα πλαίσια αυτά ανοίγει τις πύλες του  το 5ο Φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός»,  που διοργανώνουν ο Δήμος Πλατανιά, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης , σήμερα Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 19:30,  στην τουριστική πρωτεύουσα του νομού Χανίων, στην Πλατεία του Πλατανιά,  σε μια γνωριμία με τα kρασιά και τα τυροκομικά προϊόντα της Κρητικής Γης.

Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76