UA-49499200-1

4 βραβεία για την εταιρεία «Ανδρομιδάς» στο διαγωνισμό τροφίμων OlympAwards2021

Με 4 βραβεία στις αποσκευές της επέστρεψε από το διαγωνισμό ποιότητας τροφίμων OlympAwards2021, η εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης κρεατοσκευασμάτων «Ανδρομιδάς».

Συγκεκριμένα, κατάφερε και απέσπασε 2 χρυσά και 2 αργυρά βραβεία, για τα παρακάτω προϊόντα:
– Το ΣΥΓΛΙΝΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ απέσπασε χρυσό βραβείο.
https://olympawards.com/results2021/monemvasias-cured-pork-syglino/
– Το ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ απέσπασε χρυσό βραβείο.
https://olympawards.com/results2021/smoked-pork-sirloin/
– Το ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ απέσπασε αργυρό βραβείο.
https://olympawards.com/results2021/monemvasias-country-sausage/
– Το ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ απέσπασε αργυρό βραβείο.
https://olympawards.com/results2021/grandpas-country-sausage/

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Συνεχίζουμε δημιουργώντας προϊόντα, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες όλων αυτών που επιθυμούν να τρέφονται με ποιοτικά τρόφιμα από επιλεγμένες πρώτες ύλες».

Να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία «Ανδρομιδάς» είναι μια εταιρεία του τόπου μας, ευρίσκεται στο 1ο χλμ της Επαρχιακής οδού Κεραμωτής –  Νεάπολη και δραστηριοποιέιται από το 1998, όταν και ιδρύει το πρώτο εργαστήριο,  στην παραγωγή και τυποποίηση κρεατοσκευασμάτων.

Το 2007 το εργαστήριο εκσυγχρονίζεται και εγκαθιστά ειδικά συστήματα διασφάλισης ποιότητας, δίνοντας έτσι στην εταιρεία το πλεονέκτημα να προωθήσει τα προϊόντα της, σε μεγάλες αγορές εντός και εκτός Ελλάδος.

Λίγα λόγια για το διαγωνισμό OlympAwards2021
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα επώνυμα (όχι χύμα) επεξεργασμένα ή μη τρόφιμα και ποτά που πωλούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα προϊόντα προς αξιολόγηση θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση για γευσιγνωσία και ότι τα διακριτικά στοιχεία αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, προϊόντα δηλαδή έτοιμα για διάθεση προς το καταναλωτικό κοινό. Η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού μπορεί να ζητήσει φυσικοχημικά τεστ σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εργαστήρια, με σκοπό να ελέγξει ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά άρτια.

Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από το Olymp Awards Chef’s Jury Panel με panel leader τον κ. Κωνσταντίνο Μουζάκη. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει, και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως  όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.

 

Check Also

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας συμμετείχε η Σοφία Ζερβάκου

Με ένα λιτό και συμβολικό τελετουργικό, πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2024, στο βωμό που υπάρχει …

G-EZ117CQG76