UA-49499200-1

4ος Ετήσιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου στην Ιαπωνία

29.1.2015_4ος Ετήσιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου στην Ιαπωνία_1

Ο Ιαπωνικός Σύνδεσμος Σομμελιέ Ελαιολάδου, διοργανώνει στο Τόκυο, τον 4ο ετήσιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου και παράλληλα εμπορική έκθεση, κατά το διάστημα 17-19/4/2015.

Στον διαγωνισμό του 2014 βραβεύθηκαν με το χρυσό μετάλλιο 150 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων 7 ελληνικά, των εξής εταιρειών: ΑΓΡΟΒΙΜ, Ελαιών, Ευγ. Ανδριοπούλου, G.E.T., Οικογ. Κελίδη, Παύλος Ξηρογιάννης.Άριστον Ελλάς.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό διοργανώνεται εμπορική έκθεση, στην οποία συνήθως συμμετέχουν εισαγωγικές εταιρείες ελαιολάδου στην Ιαπωνία, καθώς η έκθεση απευθύνεται κυρίως σε καταναλωτές.

29.1.2015_4ος Ετήσιος Διαγωνισμός Ελαιολάδου στην Ιαπωνία_2

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής δειγμάτων στον διαγωνισμό είναι η 10/4/2015.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να ανατρέξουν στον ιστότοπο του Συνδέσμου, http://olivejapan.com/en/.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 18 Απριλίου, στο χώρο OLIVE JAPAN Marche και θα βρίσκονται αναρτημένα στην αντίστοιχη ιστοσελίδα από τις 20 Απριλίου.

Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το OLIVE JAPAN είναι ένας Διεθνής Διαγωνισμός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου, ο οποίος συγκεντρώνει τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και επαγγελματισμού στην απονομή μεταλλίων, με τα καλύτερα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά του Διεθνή Διαγωνισμού OLIVE JAPAN, σε μια χώρα η οποία αποτελεί σημαντική αγορά για το ελαιόλαδο στον κόσμο . Οι κριτές προσκαλούνται από βασικές μεγάλες χώρες παραγωγής ελαιολάδου και την Ιαπωνία, σύμφωνα με τη σύσταση του Ιαπωνικού Συνδέσμου Σομμελιέ Ελαιολάδου ( OSAJ ).

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.
Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Οι νικητές βραβεύονται στην κεντρική εκδήλωση της εμπορικής έκθεσης, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται από μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά του εμπορίου. Ο διαγωνισμός έχει δεσμευτεί για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, από ειδικούς της βιομηχανίας, οι οποίοι έχουν εκτεταμένη γνώση σχετικά με την επιλογή ελαιολάδου.

Check Also

Η καραντίνα καθάρισε τα κανάλια της Βενετίας (VIDEO)

Τα κανάλια της Βενετίας έγιναν τόσο καθαρά όσο τα ρέματα, χάρη στην απουσία τουριστών, αλλά …

G-EZ117CQG76