UA-49499200-1

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Νεάπολη

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων, σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που συνδιοργανώνουν, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Γυμνασίου, στην παραλία της Νεάπολη και ώρες 4:00-8:00 μμ.

Ο Αη Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους να φωτογραφηθούν παρέα, να ανταλλάξουν ευχές και να του δώσουν τη λίστα με τα δώρα τους, ενώ στον προαύλιο χώρο θα σας περιμένουν ζεστά κεράσματα.

Αγοράζοντας τις σπιτικές νοστιμιές μας και τις πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, οι ενδιαφερόμενοι ενισχύουν το πολύτιμο έργο των συλλόγων μας, και τις ανάγκες των σχολείων μας.

Σημαντική Ενημέρωση
Καθώς πρέπει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εξασφαλίσουν την ασφαλή έκβαση της εκδήλωσης, οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει να επιδεικνύουν στην είσοδο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό test covid (72 ωρών για pcr ή 48 ωρών για rapid test), ενώ για την ασφάλεια όλων η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή στο χώρο.

Check Also

Απαγόρευση καύσης από σήμερα 15/4 σε όλη την Πελοπόννησο

Απαγορεύεται η χρήση πυρός από σήμερα 15 Απριλίου 2024 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας των καιρικών …

G-EZ117CQG76