UA-49499200-1

Υπό το φως της πανσελήνου ξεκίνησε το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Ανατ. Μάνης

Με μια κεφάτη μουσική βραδιά κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι, δόθηκε από την Κεντρική Πλατεία Γυθείου (Πλατεία Μαυρομιχάλη), το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, η έναρξη του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Η συναυλία με τίτλο «Δειλινά αξέχαστα», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μανώλη Χιώτη, στην οποία συμμετείχαν ο Κώστας Καραφώτης, η Δήμητρα Σταθοπούλου και  πολυμελής ορχήστρα, ενθουσίασε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Σειρά έχουν πλήθος καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων για μικρούς και μεγάλους, που πρόκειται να καλύψουν όλη τη θερινή περίοδο από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του Δήμου Ανατολικής Μάνης, θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή όλων των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76