UA-49499200-1

Το «Tour du Peloponnese» κάνει στάση στη Μονεμβασία

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται στην Πελοπόννησο ο Διεθνής Αγώνας Ακριβείας Κλασσικών Αυτοκινήτων «Tour du Peloponnese», κατά το διάστημα 3 έως 10 Οκτωβρίου 2021.

Ο αγώνας ξεκίνησε Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, με τη διαδρομή Πάτρα-Σκαφίδια. Την επόμενη ημέρα 4 Οκτωβρίου ακολούθησαν τη διαδρομή Κυλλήνη-Ολυμπία-Καλαμάτα. Στις 5 Οκτωβρίου από Καλαμάτα κατευθύνθηκαν προς Μαρμάρι και Λιμένι του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, θα βρεθούν στον Αρχάγγελο και εν συνεχεία στη Μονεμβασία, όπου και θα διανυκτερεύσουν, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν μοναδικά και σπάνια μοντέλα αυτοκινήτων.

Αύριο, 7 Οκτωβρίου, θα αναχωρήσουν για Κυπαρίσσι και στη συνέχεια για Μυστρά. Τέλος στις 8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή Μυστράς-Τεγέα-Ναύπλιο, όπου την επόμενη ημέρα, Σάββατο 9 Οκτωβρίου, θα γίνει η τελετή ολοκλήρωσης του αγώνα.

Στόχος των διοργανωτών είναι οι συμμετέχοντες του αγώνα (περί τα 80 ιστορικά οχήματα) να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα, να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76