UA-49499200-1

Το Enterprise Europe Network αγκαλιάζει την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

27-10-2016_Το-Enterprise-Europe-Network-αγκαλιάζει-την-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ-EXPO

Στο πλαίσιο της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα διοργανωθεί από το ευρωπαϊκό δίκτυο Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά, επιχειρηματική αποστολή ξένων επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις.

Σε μια εποχή όπου η εξωστρέφεια και διεθνοποίηση των επιχειρήσεων θεωρούνται κλειδιά για την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη, οι Πελοποννησιακές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με περίπου 20 εκπροσώπους ξένων επιχειρήσεων, οι οποίες ενδιαφέρονται για τα πελοποννησιακά προϊόντα και για διεθνή συνεργασία και να συμμετάσχουν σε επιχειρηματικές B2B συναντήσεις και επισκέψεις σε επιχειρήσεις.

Οι επιλεγμένες επιχειρήσεις της Πελοποννήσου θα έχουν  προκαθορισμένα ραντεβού το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 από τις 09:00 έως τις 9:00 μ.μ. με τους ξένους αγοραστές στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 οι ξένοι αγοραστές θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων.

Και μην ξεχνάτε τη διοργάνωση του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου αποκλειστικά για τους εκθέτες της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» με θέμα: «Χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σας στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 16:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου και Πανός 21, Τρίπολη).

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr στη διαδρομή Προσφορές για Εκθέτες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν από την Πλατεία Κολοκοτρώνη, ανά μισή ώρα, στις ώρες λειτουργίας της έκθεσης. Μία προσφορά του ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:30.

 

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76