UA-49499200-1

Το 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πελοποννήσου επισκέπτεται το Παράλιο Άστρος

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει το 1ο  Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: «PELOPONNESE FOOD STORIES» Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού. Με επίκεντρο μια εμβληματική τοποθεσία ανά Περιφερειακή Ενότητα, η οποία θα λειτουργεί ως κόμβος (Λακωνία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία), θα λάβει χώρα ένα σύνολο δράσεων με στόχο την προβολή του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής και της θέσης που αυτές καταλαμβάνουν διαχρονικά.

Η τρίτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας – ΠΕ Αρκαδίας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, σε συνεργασία με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ανατολικής Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου.

Τοποθεσία: Ανοικτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Παράλιο Άστρος
Ώρα έναρξης:  7:00 μμ

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους. Επιπλέον, στόχευση είναι η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία, η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο κλάδο της γαστρονομίας και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: press@arcadianet.gr με την ένδειξη – θέμα:  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, έως και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνει με χρονική σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6)

Check Also

Στη θεσσαλονίκη το 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου (ΣΠΕΚ) σας προσκαλεί στο «6ο Πολιτιστικό Πανόραμα», στη Θεσσαλονίκη, με διεθνείς συμμετοχές, την Παρασκευή 15 …

G-EZ117CQG76